Junts/es sumem…


Aquí trobareu un conjunt de col·lectius els que dono suport i que us recomano:

Cafè amb llet és uper-la-llibertat-dexpressiona revista mensual gratuïta creada fa 10 anys per donar informació local a la zona de la província de Girona, incloent les comarques de La Selva i l’Alt Maresme. Dirigida per Albano Dante i amb Marta Sibina a l’edició, la revista s’ha anat ampliant amb el pas dels anys donats els bons resultats. Actualment Cafè amb llet suma 56 pàgines d’informació i difon 30.000 exemplars al llarg de 5.500 punts diferents d’aquestes comarques.

El veritable boom i el que ha acabat donant renom a la revista ha estat tot l’escàndol que Cafè amb llet ha destapat sobre la sanitat catalana. Davant la realitat sobre la impunitat a l’hora de gestionar els pressupostos del govern destinats a la sanitat (un 30%), Cafè amb llet decideix penjar un vídeo al canal web youtube explicant en un primer pla davant la càmera la realitat dels hospitals principals de la zona. En poc temps aquest vídeo es difon ràpidament per les xarxes socials i aconsegueix més de 500.000 visualitzacions.

+ info: http://www.youtube.com/watch?v=wNNawj7MMVo o http://www.cafeambllet.com/press/

pahLa Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona és un grup de persones completament apartidista que van decidir crear aquesta associació al febrer de 2009 a Barcelona davant la constatació que el marc legal actual està dissenyat per garantir que els bancs cobrin els deutes, mentre que deixa desprotegides a les persones hipotecades que per motius com l’atur o la pujada de les quotes no poden fer front a les lletres.

L’habitatge és un dret bàsic i és intolerable que siguin moltíssimes les persones que  podem ser desnonades de l’habitatge i tot i així continuar arrossegant un deute de per vida. A nivell estatal existeixen desenes de PAh repartides arreu. Segons dades del mes d’octubre del 2013, les PAH han aturat 802 desnonaments, han reallotjat a 712 persones, han alliberat 15 blocs d’edificis (L’Obra Social de la PAH) i compten amb milers d’activistes.

+ info: http://pahbarcelona.org/ o http://afectadosporlahipoteca.com/


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s