5 preguntes a Xavier Trias sobre el Banc Expropiat

Posted on


1

Avui volia fer en veu alta cinc preguntes en referència al Banc Expropiat a un dels liders de Convergència i exalcalde Barcelona, Xavier Trias. Queden per altres dies preguntar-li sobre altres temes del seu partit i la seva responsabilitat en els mateixos, com per exemple les comissions a costa dels sous dels funcionaris de la Generalitat, les factures sense justificar durant el seu mandat de l’Institut Municipal d’Informàtica (sota les ordres de l’Antoni Vives) per valor d’1,4 milions d’euros o el viatge pagat per l’erari públic amb motiu de les noces de la filla de l’Artur Mas… tot plegat situacions que com a mínim ja ens poden fer dubtar dels valors ètics i l’honradesa d’aquest lider convergent.

M’estalvio el fet que Xavier Trias (i la seva regidora Maite Fandos) amb diners de tots els barcelonins han llogat aquest local a un reconegut especulador Manuel Bravo Solano (Antartic Vintage) que va comprar el local sabent que ja estava ocupat i a preu de “saldo”.

1 PREGUNTA: És habitual que l’Ajuntament (diners públics) llogui un local per sobre del preu de mercat de la zona ? Ja li dono jo mateix la resposta, un cop s’ha fet aquests dies la consulta a la pròpia administració: No, ja que això és malversació de fons públic !!!

2 PREGUNTA: Hi ha algun membre de l’equip de govern de Convergència a l’anterior mandat que tingui relacions familiars o professionals amb Manuel Bravo Solano ? Es força qüestionable que al 2014 aquesta empresa que era la propietària d’un local okupat del qual no podia extreure cap benefici va acabar rebent una gran quantitat de diners pel lloguer i el compromís per part del governs de Convergència de tornar el local buit i facilitar-ne el desallotjament, o seguir pagant. Com a mínim caldria indagar un possible cas de corrupció, amagat darrera de la “pau social”.

3

3 PREGUNTA: Per què es va amagar la signatura del contracte ? Tal com es constata des de fa uns mesos sembla que el govern d’en Xavier Trias amagava habitualment contractes, convenis i acords comercials amb empreses amb la voluntat d’afavorir negocis no gaire clars. Llum i taquigrafs ens calen a Barcelona Regional, l’Institut Municipal d’Informàtica,  el Servei de Menjador de l’Alcalde  o els informes encarregats a Entorn, una de les empreses dels Pujol Ferrosula.

4 PREGUNTA: Per què es va amagar la signatura del contracte als okupants del local ? No fou fins el passat 12 de juny del 2015, en el darrer dia del seu mandat com a regidora del districte de Gràcia, que Maite Fandos va aparèixer al Banc Expropiat per comunicar que des de principis d’any havia estat pagant el lloguer del Banc Expropiat al propietari de l’espai. Increible !!!

2

5 PREGUNTA: Xavier Trias i Maite Fandos (i altres membres de Convergència i Unió) consideren que és ètic i acceptable que un alcalde i una regidora malversin fons públics, forcin la legalitat, invirteixin il·licitament i menteixin a la gent ? (i més en temps de crisi). La resposta potser no vull saber-la per què ho han fet i a sobre ho volen justificar… de vergonya…

I per qui pugui interessar-se en preguntar més, res millor que l’article “D’Estranquis” de Josep Maria Fonalleras.

5 thoughts on “5 preguntes a Xavier Trias sobre el Banc Expropiat

  Pere Nolasc said:
  30/05/2016 a les 14:30

  Excel·lent questionari que mai contestarà en Trias, aquest exemplar pur i dur de la casta convergent. Una mostra més de la corrupció de l’oasi català !

   Eduardo Grimau responded:
   06/06/2016 a les 16:47

   No puc estar més que d’acord amb tot tres comentaris… gràcies per opinar !! la impunitat i el caciquisme d’alcaldes com Xavier Trias han estat tant habituals que personatges com ell es permeten gastar-se diners públics i justificar-se com si el seu càrrec s’acompanyès d’aquests privilegis… Si vol comprar silencis o regalar diners a especuladors que el Trias tregui els calerons de la seva butxaca o de la fortuna familiar feta durant el franquisme. Esperem que la Fiscalia investigui de veritat i aquesta malversació de fons públics no sigui amagada o oblidada…

  Gracienc fins a la medul·la said:
  03/06/2016 a les 19:37

  Menuda colla de lladres !!! en un país normal en Trias ja hagués dimitit !!!, gastar-se la pasta del poble per finançar un especulador i callar la veu dels carrers !!!!

  Manuel Sanchis de Sant Boi said:
  06/06/2016 a les 16:37

  Cada dia nos levantamos con un caso de corrupción, robo y malversación de dineros públicos. Convergencia a igual nivel que los del PP, con el 3%, la mafia de los Pujol, cinco o seis consellers en los tribunales: Alavedra, Cullell, Prenafeta, alcaldes como el Xavier Crespo, Manel Farré o Josep Poblet, el Cas Palau del Millet, Innova: Prat i Manté, Oriol Pujol y el ITV, Casinos, ADIGSA, Pallerols, etc. y ahora Xavier Trias… ¡¡¡ casta, casta y chorizos !!!

  […] excepció a les polítiques “monetàries”d’en Trias o de CiU, ara PDEC ? us sona Banc Expropiat, el viatge pagat del Trias a les noces dela filla d’en Mas,  els informes encarregats a […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s