Fem Pot Comú: Guanyem Barcelona sense deure res als bancs !!!

Posted on Updated on


El proper 24 de maig tenim l’oportunitat històrica de guanyar Barcelona. Només amb el teu esforç podrem fer una campanya guanyadora i sense deure res a cap entitat financera que pugui comprometre la nostra independència. Totes les persones poden afegir una peça del puzzle col·lectiu. Posa-hi la teva. Fes una donació per construir junts una Barcelona En Comú!

Per què fem una campanya de donacions?

Per mantenir una autonomia total respecte totes les entitats financeres.

Els partits polítics sufraguen les seves despeses de tres maneres:

Mitjançant les subvencions públiques que reben segons els seus resultats electorals
Mitjançant crèdits bancaris
Mitjançant fons ordinaris del partit

Les subvencions electorals només arriben passat un any de la campanya, per això els partits solen recórrer a altres fons de finançament, com ara els crèdits bancaris. A Barcelona En Comú volem fer política d’una manera diferent. El nostre codi ètic estipula clarament que renunciem a demanar crèdits bancaris que puguin coartar la independència política de la candidatura. Aquesta decisió ens porta a explorar altres formes de finançament: demanem la participació ciutadania. Volem que la nostra lleialtat estigui amb la gent i no amb els bancs.

A què destinarem aquests diners?

Registre:
El sistema de registre de Barcelona En Comú permet que qualsevol persona s’inscrigui amb seguretat i amb la possibilitat de participar a diferents votacions telemàtiques, com ara les primàries obertes. Per assolir la feina que representa implementar aquest sistema hem comptat amb col·laboracions voluntàries, però també amb els serveis de l’empresa especialitzada AgoraVoting.

Despesa: 6.350 €

Elaboració del programa:
El procés d’elaboració del programa de Barcelona En Comú està sent col·lectiu i participatiu. Una part important d’aquest procés es fa a través de la celebració de jornades de debat telemàtiques. Comptant els actes ja realitzats i els programats fan un total de més de 15 actes, amb una assistència mitjana que supera el centenar de persones.

Despesa: 3.000 €

Materials:
Barcelona En Comú està generant una gran il·lusió pel canvi polític a la nostra ciutat, però tenim l’inconvenient que la nostra candidatura és nova, menys coneguda per la ciutadania que els partits tradicionals. Per fer arribar al màxim de persones possible la informació de Barcelona En Comú estem elaborant enganxines, fulletons, tríptics, cartells…

Despesa: 20.000 €

Activitats:
Les rodes de premsa, les xerrades que fem als barris i els actes públics tenen despeses de lloguer de sales, escenaris, equip de so. Poder assumir aquestes despeses és fonamental per donar-nos a conèixer i estar en contacte amb la gent.

Despesa: 26.000 €

3

Equip tècnic per als actes:
Rack de so, generador elèctric, micròfons, cadires, etc. per organitzar totes les xerrades, rodes de premsa i altres actes que farem d’ara en endavant.

Despesa: 5.000 €

Web, videos i multimèdia:
L’elaboració de materials de difusió multimèdia sovint requereix la feina de professionals especialitzats que han de treballar en temps rècord. Tot i tenir molts voluntaris, volem tenir també professionals amb plena dedicació.

Despesa: 6.000 €

Legal:
L’organització d’una candidatura electoral té una sèrie de despeses legals burocràtiques i administratives imprescindibles: notaria, taxes, gestoria, documentació, etc.

Despesa: 5.000 €

Salaris treballadors/es:
Tot i que la major part de la feina que fem és voluntària, necessitem que algunes persones es puguin dedicar a jornada completa a treballar per Barcelona En Comú. Tenim 3 treballadors: una responsable de Premsa i Comunicació, un administratiu i un encarregat de Logística i Producció.

Despesa: 9.000 €

I si vols saber molt més sobre aquesta campanya o col·laborar amb la mateixa només cal clicar aquí sobre. Moltes gràcies !!!!

5

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s