Quin sobrecost té la inauguració abans d’eleccions del Centre per famílies de la Sedeta ???

Posted on


mitin-xavier-trias
És una pregunta ben senzilla: Quin sobrecost té per tots els barcelonins la inauguració abans del mes de maig, i el seu corresponent acte de promoció del de l’alcalde Xavier Trias, del Centre de Famílies de la Sedeta ? Inauguració prevista per aquesta mateixa setmana.

Exactament, el sobrecost és de  200.000 euros !!!! Haver avançat el termini de finalització previst de les obres per tal que Xavier Trias es faci, ben sonrient una foto, ha estat de més de 33 milions de les antigues pesetes… o el que és el mateix, 308 sous minins interprofessionals (SMI) mensuals… o el que és el mateix, més de 66.000 ajudes de menjador diàries (només cal recordar l’informe del Sindic)… i podriem continuar amb molts més exemples.

sedeta (1)

Tinc en el cap tres preguntes al respecte:

1) És ilegal, alegal, il·lícit, corrupte o prevaricat fer aquesta innecessària despesa simplement per tal que el l’alcalde i futur candidat de CiU, Xavier Trias, pugui sortir a la foto i fer-se propaganda en vistes a la carrera electoral ?

La resposta és no !. Cap d’aquests suposíts es donen. Òbviament un ajuntament pot planificar com vulgui la realització d’obres, tanmateix, aquesta obra estava prevista per finalizar-se al juny o setembre del 2015 i es va decidir pagar 200.00 euros més (extres, sobrecost, o com el volguem dir) del pressupost municipal a la constructora per tal de fer-la treballar amb més rapidesa.

En tot cas, no dubto que aquests diners són per accelerar les obres i en cap cas per rebre el famós 3%. Per tant, no podriem parlar de corrupció, ja que entenc que aquest cop només és un cas d’electoralisme…

Xavier+Trias+Prince+Felipe+Spain+Attends+Mobile+ZBTgrqQ0rOcl

És honrat, ètic, honest, digne, humà o necessari fer aquesta innecessària despesa simplement per tal que el l’alcalde i futur candidat de CiU, Xavier Trias, pugui sortir a la foto i fer-se propaganda en vistes a la carrera electoral ?

Aquest cop la resposta és clara i ferma. No !. És una vergonya que demostra el nivell ètic de Xavier Trias i el seu equip. De cap manera era necessari avançar aquesta obra i menys pagar una quantitat tant exagerada per tal de… fer electoralisme !!! una vergonya pagada per tots els barcelonins.

pujol_457

Si Xavier Trias fos el directiu d’una empresa privada (nostra, com és el nostre Ajuntament) que llencés 200.000 euros (els nostres diners) del negoci per fer-se una foto, no creieu que caldria acomiadar-lo per mala gestió, per abús de la seva competència o per malversació dels nostres diners ?

Doncs, crec que estar més que clar, si algú fes això senzillament per promocionar-se fent un ús, com a mínim inmoral i innecessari, a més de poc ètic i en contra dels interessos comuns, només caldria preparar la quitança aviat i fer-lo al carrer…

Darrera reflexió: en dos mesos, tenim la possibilitat de fer fora un mal gestor i un polític d’ètica més que dubtosa… ara la gent de Barcelona té, tenim, el poder de decidir, que pensem fer ? jo ho tinc ben clar !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s