Jornades d’anàlisi de l’armamentisme i el militarisme

Posted on Updated on


PortadaJornades

En el marc de l’anàlisi de l’armamentisme i la militarització des d’un vessant de cultura de Pau que realitza el Centre Delàs, les jornades d’aquest any que tindran lloc el proper 11 de desembre tractaran sobre la nova militarització de les relacions internacionals com a conseqüència dels darrers conflictes, l’amenaça d’una nova crisi Est-Oest, i les noves derivades que està agafant l’anomenada «guerra contra el terror».

18.15 h · INAUGURACIÓ DE LES JORNADES a càrrec d’Eudald Vendrell, president de Justícia i Pau

18.30 h
TAULA RODONA ANEM CAP A UNA REMILITARITZACIÓ EN LES RELACIONS INTERNACIONALS? Modera: Eduard Sanjuán, periodista de TV3.

A càrrec d’Arcadi Oliveres, professor d’Economia a la UAB, President de la Universitat Internacional per la Pau, Carlos Taibo, professor de Ciència Política, Universidad Autónoma de Madrid (UAM), expert en relacions internacionals, Rafael Grasa, president del Institut Català Internacional per a la Pau, Professor de Relacions Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona, Helena Torroja, professora de Dret internacional públic UB. Cap d’estudis del CEI-International Affairs

A partir de les 20.30 h:
15 ANYS DENUNCIANT L’ARMAMENTISME I EL MILITARISME a càrrec de Pere Ortega, president i fundador del Centre Delàs i Arcadi Oliveres, ex-President de Justícia i Pau, fundador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau.

ACTUACIÓ TEATRAL: El pes del plom a càrrec de la companyia La Virguera

ACTUACIÓ MUSICAL: Feliu Ventura

CLOENDA: Tica Font, fundadora del Centre Delàs, directora del ICIP

LLOC I DATA: 11 de Desembre de 2014. Auditori del CCCB. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s