El digne de maig: 1.619 persones i milers més amb Cafè amb Llet

Posted on Updated on4
El mes passat, en concret el dia 15 d’abril, va tenir lloc un dels moments més dignes dels darrers mesos al nostre país, la publicació del diari Cafè amb LLet amb una tirada de 145.000 exemplars superant La Vanguardia que era fins aquell dia d’abril el diari amb més difusió de Catalunya, amb una mitjana de 143.000 exemplars… Així superant al grup Godó, que ha rebut 9.000.000 d’euros en subvencions des de que Artur Mas és president (que tot just també ha regalat amb els nostres diners un nou canal de televisió a un altre grup afí de comunicació, el Punt Avui, l’antic Canal Català -. i ara diran que hi ha llibertat de prensa, quins collons-) s’ha possat en marxa una publicació massiva i gratuïta de 145.000 exemplars.

6La proposta de fer aquesta publicació va néixer setmanes abans de la mà dels editors de la revista Marta Sibina i Albano Dante, que van iniciar un campanya per recollir els diners i suports necessaris. Així 1.619 persones van aportar un total de 37.775 euros superant els 25.500 euros inicials que es desitjaven (en les primeres 48 hores  ja es va superar aquesta quantia i es va decidir tancar-la poc després). Davant d’aquest èxit es va decidir que durant els pròxims quatre mesos es posaran en circulació 580.000 exemplars en total.

Així que res millor que agrair i reconéixer a aquestes 1.619 persones així com els milers de voluntaris/es que han distribuït aquest diari per arreu de Catalunya així com la seva versió en pdf per les xarxes socials, amb el guardó de dignes del mes de maig. Moltes i moltes gràcies !!!

Aquí teniu la versió en pdf

Més informació sobre la publicació (Òbviament no va haver cap notícia en elsmitjans controlats pels bancs sobre la seva edició, – la campanya a les xarxes socials que va estar espectacular- o sobre haver estat el diari amb més exemplars a Catalunya ):

– Article sobre la Presentació del diari a Aurea Social

– Notícia 145.000 cafèambllet fora del control de la banca!

– Article a La Marea: Los 145.000 ejemplares gratuitos de Cafèambllet analizan la influencia de la banca en los medios

5

3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s